Image
Image

WIST JE DAT?

Per week gooien we in Nederland meer dan 10 miljoen sneetjes brood in de vuilnisbak. Omgerekend verspillen we zo meer dan een miljoen euro aan brood! Het is broodnodig dat we hier samen iets aan gaan doen. Elke sneetje telt, en daarom gaan we de strijd aan tegen voedselverspilling met een reeks overheerlijke oplossingen. En natuurlijk kun je daarbij altijd rekenen op Philadelphia.

KLAAR OM EEN BROODWINNER TE WORDEN?

We kennen het allemaal: sommige sneetjes brood blijven altijd onderaan de zak liggen. Maar ook jij kunt Broodwinner worden door al je broodrestjes te gebruiken. Wit, volkoren of zelfgebakken … laat je inspireren door Philadelphia. We hebben een heleboel originele en heerlijke receptjes bedacht om je broodrestjes om te toveren tot de lekkerste gerechten.

ONZE (BROOD)WINNENDE RECEPTEN

Dat wordt smullen!

Classic Club Sandwich met Bacon, Tomaten en Spinazie

Image

null

ELLEN @KOKERELLEN

Brood is de grootste categorie voedsel wat we verspillen. Philadelphia werkt samen met Ellen Van Gool om 'broodrestjes' om te toveren tot verrukkelijke, snelle maaltijden met Philadelphia.

Ellen van Kokerellen, food expert, foodfotograaf en trotse mama van twee, deelt al 10 jaar wekelijks nieuwe snelle, makkelijke en overheerlijke recepten op haar foodblog kokerellen.be. Haar specialiteit? Het geven van een tweede leven aan voedselrestjes. Met haar magische touch transformeert ze broodrestjes tot 10 onweerstaanbare, smaakvolle recepten die je keer op keer zult willen proberen.

ONZE 4 TIPS OM JE BROOD LANGER VERS TE HOUDEN!

Image

In de vriezerVries sneetjes brood in kleine hoeveelheden in. Gebruik hiervoor herbruikbare, luchtdichte plastic zakjes.