Ingrediënten
Een Philadelphia voor iedereen
We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?
Wist je dat?
Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.
Methode
1
VOORBEREIDING
Week minimaal 3 uur, voordat je de no-bake champagne-Oreo cheesecake gaat te maken, de cashewnoten in voldoende water.
2
VOOR HET BEREIDEN VAN DE SPECULAAS VULLING
Mix de cashewnoten & speculaas in een keukenmachine tot een gladde massa. Klop in een aparte kom vervolgens de Philadelphia Original los & voeg de agave siroop (of honing) toe.
Spatel vervolgens de cashewnoten-speculaas met de Philadelphia. Voeg de champagne als laatste toe tot de gewenste smaak.3
BENODIGDE GARNERING
Snij de verse aardbeien in kwartjes.
Breek de Oreo koekjes in grove stukken.
Vermaal de LU Bastogne koekjes tot een crumble. Dit doe je best door de koekjes even kort in de keukenmixer te malen.
4
DRESSEREN & SERVEREN
Neem enkele decoratieve glazen en vul de bodem met een laagje aardbeien.
Vervolgens breng je de speculaas-vulling bovenop. Je kunt de vulling ook in een spuitzak doen, dit werkt heel praktisch. Bouw de no-bake cheesecake vervolgens op met de grove stukken Oreo, een laagje aardbeien & eindig nogmaals met een rijke laag van de speculaas-vulling. Vervolgens top je het af met speculaas crumble en met een volledige Oreo koekje en een blaadje basilicum.Je kunt het koel bewaren in de koelkast en/of onmiddellijk serveren. Eet smakelijk!
PRO TIP Dit dessert kun je perfect de dag ervoor maken en bewaren in de koelkast.
Ga je gang, vraag ons alles