Ingrediënten
Een Philadelphia voor iedereen
We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?
Wist je dat?
Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.
Methode
1
Vet de springvorm in met bakspray of een beetje boter. Verkruimel de koekjes met de boter in een keukenmachine. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
2
Klop de Philadelphia Naturel, yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Maak de garde of kloppers goed schoon. Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom en klop de slagroom goed stijf.
3
Spatel de slagroom door het Philadelphia-mengsel en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem.
4
Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
PRO TIP Vulling: Met dit eenvoudige en klassieke basisrecept kun je eindeloos variëren. Meng het slagroommengsel ook eens met:
PRO TIP citroensap en fijngehakte citroenschil
PRO TIP fruit uit blik (uitgelekt)
PRO TIP jam in alle smaken (halveer dan wel de hoeveelheid suiker)
PRO TIP stukjes chocolade
PRO TIP gesmolten chocolade tussen de bodem en de vulling.
PRO TIP stukjes noga
PRO TIP Decoratie: fruit, met gelatine gebonden vruchtencoulis, chocolade snippers, gekonfijte citroen, gesmolten chocolade, karamel, kersen- of aardbeienvlaaivulling.
Ga je gang, vraag ons alles