Risotto met kip & bieslook
4 Porties
Voorbereidingstijd:10 min 
Totale tijd:45 min 

Ingrediënten

    Image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    Image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Lees over het recyclen van onze kuipjes

    Methode

    1. 1

      Verhit de olijfolie in een grote steelpan. Voeg de kip toe en bak tot ze een goudbruin korstje krijgt. Ze is gaar wanneer de vrijkomende jus bleek is. Verwijder ze vervolgens uit de pan. Smelt de boter en fruit de uien 3-5 minuten.

    2. 2

      Voeg de rijst toe en roer tot ze helemaal onder de boter zit. Voeg wat hete kippenbouillon toe en roer tot de bouillon opgeslorpt is. Voeg opnieuw wat vocht toe en herhaal dit procédé tot alle bouillon geabsorbeerd is en de rijst smeuïg is.

    3. 3

      Roer er dan de kruiden, de Philadelphia Kruiden en de gebakken kip onder. Werk af met verse bieslook.

    +
    Image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenImage